Skoči na vsebino
Domov » ZC Dravlje – lokacija

ZC Dravlje – lokacija

    ZC Dravlje – lokacija oz. kje nas najdete

    ZC Dravlje – lokacija: to je pogosto vprašanje, ko nam pišete ali nas kličete. Pa vam povemo nekaj več o naši lokaciji …

    Zdravstveni center Dravlje

    Zdravstveni center Dravlje oz. ZC Dravlje oz. ZCD je lociran znotraj ljubljanske obvoznice na naslovu Cesta na Poljane 21, 1210 Ljubljana-Šentvid. Za naše paciente smo zgradili prostorno, svetlo in sodobno kliniko, opremljeno z najnovejšo tehnično opremo, ki nam omogoča, da izvajamo naše medicinske posege oz. preglede na kar najvišjem strokovnem nivoju.

    ZC Dravlje

    Dostop do ZC Dravlje

    Naša klinika je lahko dostopna:

    1. iz Šiške: peljite po Celovški cesti proti severu (proti Šentvidu). Nadaljujte mimo izvoza za Nemško cesto. Ko pridete do Šentvida, zavijte na Cesto na Poljane, ki je na desni strani.

    2. iz Gorenjske: peljite po regionalni cesti iz Medvod proti Šentvidu. Ko pridete do križišča s Celovško cesto v Šentvidu, zavijte proti centru Ljubljane. Kmalu za Nemško cesto zavijte levo na Cesto na Poljane.

    Parkirišče in dostop

    Pred kliniko je veliko in brezplačno parkirišče, na katerem se vedno najde prost parkirni prostor tudi za vas. Dostop je skozi glavna vrata brez arhitekturnih ovir, primeren tudi, če uporabljate invalidski voziček ali se morda težje gibljete. Ko vstopite v čakalnico, vas pričakajo jasna navodila, kako začeti postopek pregleda, in naše resnično prijazne medicinske sestre.

    Kontakt

    Kontaktirajte nas tule, na pregled se lahko naročite tule. Širok nabor pregledov opravljamo s kartico ZZZS (za točno info pokličite naše medicinske sestre in preverite vašo situacijo). Za vse imetnice veljavne kartice ZZZS, ki to potrebujejo, med drugim izvajamo brezplačne preglede nuhalne svetline. Lahko pa se tudi informirate o našem samoplačniškem ceniku tule.

    Dobrodošli pri nas, kjer ustvarjamo družine.

    Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

    Zapri popup
    Nastavitve zasebnosti shranjene!
    Nastavitve zasebnosti

    Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

    Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

    Tehnični piškotki
    Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke

    Onemogoči vse storitve
    Omogoči vse storitve